Margaryny
Margaryny znajdują zastosowanie przy codziennym przygotowaniu posiłków. Wyróżnić możemy margaryny posiadające postać miękką oraz twardą. Rodzaj miękki stosowany jest głównie do przygotowania kanapek. Twarde margaryny natomiast wykorzystuje się do pieczenia ciast i smażenia. Margaryna stanowi doskonałe źródło tłuszczu roślinnego, dlatego niekiedy stosuje się ją zamiast oleju.
Bielmar
Margaryna Bielska, Miss Kromeczki, Margaryna Mleczna, Margaryna Palma, Margaryna Roślinna, Margaryna Słoneczna, Margaryna Śniadaniowa, Śniadaniowa z masłem, Margaryna Zwykła,Unilever
Delma Extra Wiejskie Masełko, Delma Extra z solą, Delma Extra z cebulka prażoną, Flora, Flora Pro Activ, Tradycyjne Roślinne, Delma do kanapek, Margaryna Kasia, Mleczna, Planta, Rama Classic, Rama Calcium, Rama Aero,ZT "Kruszwica" S.A.
Margaryna Smakowita Classic, Margaryna Ewa, Margaryna Ola, Palma, Smakowita Extra, Smakowita De Lux, Margaryna Zwykła, Masło Roślinne,
Engine by: Web-Com.pl & Design by: SPOT multimedia