Dystrybucja
artykułów mleczarskich
i spożywczych

Dystrybucja produktów spożywczych Dystrybucja produktów mleczarskich Dystrybucja produktów mleczarskich Dystrybucja produktów mleczarskich Dystrybucja produktów spożywczych Powierzchnie magazynowe Dystrybucja produktów spożywczych
Dział spożywczy

» Bakalie

» Cukier

» Herbata

» Kasze

» Kawa

» Konserwy

» Makarony

» Mąki

» Miód

» Napoje

» Oleje

» Przetwory

» Przyprawy

» Ryż

» Soki

» Syropy

» Słodycze

Dział nabiałowy

» Jogurty

» Margaryny

» Maślanka

» Masło

» Mleko

» Sery

» Śmietany

Konserwy

Ten rodzaj przechowywania żywności znany był już w osiemnastym wieku na terenie Francji. Koncepcję tę bardzo szybko zaczęła wykorzystywać marynarka wojenna, która potrzebowała pożywienia posiadającego długi termin przydatności do spożycia. Obecnie procesowi konserwacji poddaje się produkty różnego typu. Najczęściej jest to mięso lub przetwory z warzyw i owoców. Konserwy znajdują doskonałe zastosowanie zarówno podczas podróży, jak i w codziennym użytku domowym.

Animex

Krakus golonka, gulasz angielski, karczek, łopatka wieprzowa, szyneczka z kurczaka, wieprzowina w sosie własnym, mielonka luksusowa

Arteta

Mispol, konserwa: krakowska, turystyczna, tyrolska, żołnierska, syta śniadaniowa

Drosed

Przysmak drwala, polędwica z kurcząt, paprykarz drobiowy, szyneczka z kurcząt mielona

Princes Foods B.V.

Filety śledziowe w oleju, w sosie pomidorowym, filety z makreli, sardynki, tuńczyk

Łosoś Ustka

Filet śledziowy, z makreli, śledź po gdańsku, Pirat, Skarby Sopotu, Paprykarz szczeciński, Sałatka Neptun, wątróbki rybne, Jantar, Posejdon XXL,